2. mar. 2013
Af af Jan Bergman

Hertuginde Catherine og William til bryllup i Schweiz

Hertuginde Catherine
Prins William og hertuginde Catherine deltager ved venneparret Laura Bechtolsheimer og Mark Tomlinsons bryllup i Schweiz.
Arkivfoto: AOP
Prins William har taget sin gravide hustru med til Schweiz, hvor de skal deltage ved venners bryllup.

Catherine og William er blandt gæsterne, når deres vennepar Laura Bechtolsheimer og Mark Tomlinson bliver gift i byen Arosa i Schweiz her i weekenden.

Og mon ikke bryllupsgæsterne spærrer øjnene op en ekstra gang, når de opdager at selveste hertugparret William og Catherine er med i kirken.

Gravide Catherine dækkede sin voksende mave til med en syntetisk pelsjakke, mens hun blev spottet med en kælk i sneen i selskab med flere andre bryllupsgæster, fortæller det britiske HELLO! på deres hjemmeside.

Bruden Laura Bechtolsheimer er Olympisk vinder i dressur og vandt en guldmedalje ved OL i London sidste år. Hun er datter af den tyske milliardær Karl Heinz-Kipp.

Hendes tilkommende, Mark Tomlinson, spiller polo med både prins William og prins Harry og er således også en nær bekendt af kongefamilien. Han har spillet polo med William og Harry i årevis, og Marks forældre, Simon og Claire, ejer den eksklusive "Beaufort Polo Club" tæt ved Highgrove. Marks forældre er nære venner med prins Charles.

Læs mere om: