22. nov. 2015
Af af Marianne Singer

Hertuginde Catherine på klatretur

duchess catherine
Hertuginde Catherine kastede sig selvsikkert ud i en klatretur i Wales.
Foto: AOP
Hertuginde Catherine viste sig fra sin frygtløse side, da hun sammen med prins William rapellede løs i et aktivitetscenter i Wales.

Hertuginde Catherine er kendt for at være en aktiv og sporty friluftsperson. Hun er blandt andet vild med tennis, hokey, sejlads og skisport.

Der skulle da heller ikke de store overtalelser til, da hun fik mulighed for at rapelle i Towers Residential Outdoor Education Centre i Wales.

Iklædt et par afslappede jeans og praktiske sko klatrede hun ned ad en 12 meter høj væg med et stort smil.

Hertuginde Catherine satte fokus på unges psyke

Hertuginde Catherine var kommet til det nordlige Wales sammen med prins William for at sætte fokus på unges psykiske udfordringer. Parret besøgte aktivitetscentret sammen med børn fra Holyhead High School og repræsentanter fra Mountain Rescue England and Wales, der ejer centret, og som prins William er protektor for.

For prinseparret var området et velkendt sted.

Efter deres storslåede bryllup i 2011 boede prins William og hertuginde Catherine en længere periode i Anglesey i det nordlige Wales, hvor de nød stilheden og roen i de naturskønne omgivelser.

Hertuginde Catherine Klatrede allerede som lille pige

Under dagens besøg brugte prins William og hertuginde Catherine også tid på organisationerne the Men's Shed movement og og GISDA, som støtter unge hjemløse i området.

Hertuginde Catherine har allerede som lille pige vist talent for at bevæge sig op ad høje vægge.

På billedet klatrer hun rundt i Lakeland, en bjergrig region i det nordvestlige England. Da var hun bare godt tre år gammel.

Se video: Hertuginde Catherine spiller volleyball

hertuginde catherine
Foto: All Over

Læs mere om: