19. mar. 2019
Af Dorte Quist

Hertuginde Catherine på opgave med dronning Elizabeth

Fotomontage. Hertuginde Catherine og dronning Elizabeth. 
Fotomontage. Hertuginde Catherine og dronning Elizabeth.
Foto: Mega
Den engelske dronning og hendes barnebarn, prins Williams hustru, hertuginde Catherine, kom sammen til Bush House i London for at indvi den nye del af universitetet King's College.

I det kolde engelske forår delte dronning Elizabeth og hertuginde Catherine et blå, uldent tæppe over benene i den store sorte Rolls Royce på vej til King’s College i London, hvor de to skulle stå for den officielle åbning af ”Bush House”, som en del af det store universitet, King’s College, i London.

Bush House var indtil 2012 TV-imperiet BBC’s hovedkvarter, men det gamle hus har nu undergået en omfattende renovering og indgår fremover som en del af Englands største universitet.

Det var netop Bush House under King’s College, at dronningen og hendes barnebarn, prins Williams hustru, hertuginde Catherine, kom for at åbne officielt.

Det er mange år siden, at de to sidst har delt en opgave, så ankomsten af dronningen og hertuginden vakte stor opmærksomhed i London.

https://imgix.billedbladet.dk/mega383970_018-lizziekate450.jpg
Hertuginde Catherine og dronning Elizabeth.
Foto: Mega

Dronning Elizabeth bar et lyserødt sæt fra sin hofdesigner, Stewart Parvin, mens hertuginde Catherine havde valgt en meget flot grånistret frakke fra designeren Catherine Walker.

Læs mere om: