7. apr. 2014
Af Malan Joensen

Hertuginde Catherine, prins William og prins George er ankommet til Wellington

Hertuginde Catherine og prins William.
Hertuginde Catherine og prins William.
Foto: AOP
Se billedet af i artiklen af den ni måneder gamle prins George, efter han netop har overstået den 30 timer lange flyvetur.

Mandag er prins William og hertuginde Catherines ugelange rundrejse i New Zealand og Australien startet, og til stor fornøjelse for de mange royale fans har parret taget deres ni måneder gamle søn prins George med.

Han skal ikke være med til alle programpunkterne på turen, men allerede ved ankomsten til Wellington i New Zealand kunne man se den lille prins, som der ellers ikke har været mange glimt af, siden han blev født i sommers.

Den lille familie fløj fra Storbritannien til Sydney via Dubai, en tur på 30 timer, og derfra til Wellington i New Zealand, hvor de ankom mandag morgen britisk tid.

Hertuginde Catherine strålede i en klassisk, rød frakke med rød kjole indenunder og en matchende hat. På armen havde hun lille prins George, der var klædt i hvide, korte bukser og en hvid strik-cardigan.

Efter ankomsten i lufthavnen blev den royale familie budt velkommen i Wellingtons Government House, hvor de også fik en traditionel Maori-velkomst.

Den lille families rundrejse slutter den 25. april.

https://imgix.billedbladet.dk/prins-george-hertuginde-catherine_aop.jpg
Hertuginde Catherine med prins George.
AOP

Læs mere om: