Hertuginde Catherine rejste alene til Luxemburg

Hertuginde Catherine, fyrstinde Stéphanie

Hertuginde Kate lod William blive hjemme ved børnene og rejste på en en-dages officiel visit til storfyrsteparret i Luxemburg

Fredag, 12. maj 2017 - af Niels Burgos

For blot andet gang siden hun blev hertuginde af Camebridge rejste Kate alene på officielt besøg i udlandet. Denne gang gjaldt det det lille fyrstedømme Luxemburg, hvor hertuginde Catherine blev modtaget af storfyrstinde Stéphanie - og senere besøgte storfyrsteparret på deres palads.

 

Forinden havde Kate og fyrstinde Stéphanie besøgt museer rundt om i Luxemburg - og deltaget i en cyklist-festival på Place Clairefontaine for at markere Englands og Luxemburgs fælles passion for cykelsport. I det tætpakkede program blev der også tid til en kort rundtur i Luxemburg, hvor Kate bl.a. fik mulighed for at nyde udsigten over den smukke by.

Foto: All Over

Hertuginde Catherine

Hertuginde Catherine klarede det perfekt

Besøget kom i stand efter opfordring fra den engelske regering, der havde anmodet Kate om at aflægge det officielle besøg for at understrege de tætte og venskabelige forbindelser mellem Luxemburg og England.

Og da turen sent på dagen atter gik hjem til William og børnene, prins George og prinsesse Charlotte, var der generel enighed om, at hertuginde Catherine havde klaret opgaven perfekt. Og hun så desuden fantastisk ud i sin elegante frakke fra designeren Emilia Wickstead.

SE BILLEDET: Hertuginde Catherine skøn i vovet look