Onsdag, 19. februar 2020 - af Malan Joensen

Hertuginde Catherine: Sådan var det at vise prins George frem for første gang

Hertuginde Catherine og prins William. Indsat: Prins George.
Hertuginde Catherine og prins William. Indsat: Prins George.
Fotomontage: MEGA
For hertuginde Catherine og prins William var det et stort øjeblik, da de skulle hjem fra hospitalet med deres førstefødte.

Turen hjem fra hospitalet med den nyfødte er en helt særlig oplevelse for alle nybagte forældre. 

Forestil dig så, at der står et helt pressekorps foran indgangen og at royale fans i hele verden venter på at se den lille ny verdensborger - det kan nok få spændingen til at stige for de fleste.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Således også hos hertuginde Catherine og prins William, da de skulle hjem med lille prins George, der blev født den 22. juli 2013.

Dagen efter trådte de frem foran Lindo Wing med deres lille guldklump, så verdenspressen og de mange fans kunne tage ham i øjesyn og ønske tillykke, inden turen gik hjemad.

Få BILLED-BLADET hjem til dig Se alle vores tilbud her!

I en ny podcast fortæller hertuginde Catherine om det overvældende øjeblik: 

- Ja, det var en lille smule skræmmende, jeg lyver ikke, sagde hertuginde Catherine grinende. Alle havde været så støttende, og både William og jeg var virkelig bevidste om, at dette var noget, alle var meget spændte på. Vi er ekstremt taknemmelige for den støtte, vi havde fået fra offentligheden, og jeg følte, at det var virkelig vigtigt, at vi var i stand til at dele den glæde og påskønnelse med offentligheden. Men vi følte også en vis usikkerhed, for samtidig stod vi der som uerfarne forældre med en nyfødt og al det uvisse foran os, så der var mange blandede følelser, udtaler hertuginden ifølge Hello Magazine.

 

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden