Hertuginde Catherine skal føde til april

Hertuginde Catherine

Hertuginde Catherine

Foto: AOP
Det er nu blevet meddelt fra det britiske hof, at hertuginde Catherine nedkommer med sit andet barn til april.

- Deres kongelige højheder hertugen og hertuginden af Cambridge er glade for at kunne bekræfte, at de venter et barn i april 2015, står der i en pressemeddelelse fra det britiske hof, som blev udsendt tidligere i dag, den 20. oktober.

Lige siden hoffet den 8. september meddelte, at hertuginde Catherine venter sit andet barn, har vi også fået at vide, at hun endnu engang lider af alvorlig graviditetskvalme. 

Tilstanden kaldes Hyperemesis Gravidarum, og den udløser meget svær kvalme og opkastninger, som ofte kræver lægehjælp. 

I dagens pressemeddelelse fortæller hoffet, at hertuginde Catherine fortsat lider af Hyperemisis Gravidarum, men at hendes tilstand “støt og roligt bliver bedre”.

Graviditetskvalmen har været årsag til, at hertuginden har aflyst mange opgaver i de seneste uger. Den største aflysning var en rejse til Malta, hvor prins William tog af sted i stedet for sin kone.

Hertuginde Catherine vil arbejde igen

Nu, da den gravide hertuginde Catherine er omkring tre måneder henne i sin graviditet, lader det til, at hun begynder at få det bedre og er klar til at påtage sig mindre, officielle opgaver igen.

Ifølge pressemeddelelsen begynder hun allerede i morgen med to vigtige opgaver.

Tirsdag den 21. oktober vil hun sammen med sin mand, prins William, tage imod Singapores præsident, Tony Tan Keng Yam, og hans kone, Mary Chee Bee Kiang.

Senere samme dag forventer hertuginde Catherine at overvære Wildlife Photographer of the Year 2014-prisuddelingen på  Natural History Museum i London.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden