24. maj. 2016
Af Juliane Olsen

Hertuginde Catherine støtter syge børn med håndskrevet brev

Hertuginde Catherine
Hertuginde Catherine
Foto: AOP
I anledningen af Children’s Hospice Week har hertuginde Catherine skrevet et håndskrevet brev, hvor hun ærer hospicernes enorme indsats for syge børn.
Den 34-årige hertuginde Catherine roser nu det store arbejde på britiske børnehospicer i et håndskrevet brev, hvor hun også fremhæver værdien af at være sammen med familien. I anledningen af Children’s Hospice Week kalder hun arbejdet på britiske hospicer for ”fantastisk og livsforandrende”, skriver avisen Daily Mail. Hertuginden har skrevet brevet i kraft af sin rolle som protektor for East Anglia’s Children’s Hospices (EACH). SE BILLEDERNE: Prins William og hertuginde Catherine viser kærligheden

Hertuginde Catherine: Kvalitetstid er vigtigt

Hun skriver, at hospicer og plejecentre tilbyder en livslinje til forældre og unge, der står over for ”den vanskeligste tid nogensinde”. Hertuginde Catherine, der er mor til prins George og prinsesse Charlotte, skriver desuden, at kvalitetstid er det vigtigste for en familie. Hun fastslår samtidig, at dette enkle aspekt er endnu mere udfordrende for de, der plejer børn med livstruende sygdomme. Får du BILLED-BLADETs nye nyhedsbrev? Klik her og meld dig til!

Hospicer tilbyder livslinje

- De praktiske realiteter ved at udøve pleje i døgndrift er ensbetydende med, at aktiviteter, de fleste af os tager for givet, slet og ret kan være alt for komplicerede, fremgår det af brevet. Hun skriver desuden, at de britiske hospicer tilbyder en livslinje til familier under et enormt pres, og at det giver dem plads til at få tid sammen. Children’s Hospice Week finder sted fra 23.-29. maj og sigter efter at højne opmærksomheden for arbejdet på de i alt 53 britiske børnehospicer.

Læs mere om: