Hertuginde Catherine takker for hjælpen efter voldsom oplevelse

Hertuginde Catherine

Hertuginde Catherine

Foto: MEGA
Det var en taknemmelig hertuginde Catherine, der takkede varmt for den hjælp, som hun og prins William modtog i forbindelse med en voldsom flyvetur.

For prins William og hertuginde Catherine blev det en uventet ubehagelig oplevelse, da de under deres store Pakistan-rejse skulle flyve fra Lahore til Islamabad.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?Klik her og læs hvordan

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

Undervejs ramte RAF (Royal Air Force)-flyet nemlig tunge tordenbyger, hvilket skabte turbulens og kraftige rystelser i flyet, som prins William og hertuginde Catherine samt de medfølgende medier fløj med.

 

Måtte opgive landing 

Flyet endte med at være i vejret i to timer i stedet for de planlagte 25 minutter, før det måtte vende om og opgive at lande på Pakistan Royal Air Force base. 

Efterfølgende sagde hertuginde Catherine, ifølge magasinet Hello, at hun var "utrolig taknemmelig overfor alle", der havde hjulpet med at få flyet landet sikkert. 

Tak for hjælpen 

- Det var noget af en oplevelse, der var temmelig meget turbulens. RAF tog sig så godt af os alle og fik os sikkert hjem, lød det fra hertuginde Catherine. 

Prins William, der er tidligere ambulance-pilot, var ikke mere rystet end at han havde overskud til at joke med den medrejsende presse, da han spurgte om alle var ok og sagde: "Det var mig, der fløj!"

Prins William og hertuginde Catherine var på officielt besøg i Pakistan fra den 14. til den 18. oktober.  

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden