Hertuginde Catherine valgte endnu en budgetvenlig kjole

Prins William med hertuginde Catherine i fuglekjolen på en af torsdagens opgaver.

Prins William med hertuginde Catherine i fuglekjolen på en af torsdagens opgaver.

Foto: AOP
Prins William og hertuginde Catherine var torsdag på to opgaver, hvor hertuginden endnu en gang var klædt i budgetvenligt tøj.
Den 34-årige hertuginde Catherine er en alsidig kvinde, der ikke kun sværger til at være klædt i design fra sin foretrukne designer Alexander McQueen.
 
Ifølge Svensk Damtidning bar hun for eksempel torsdag en budgetvenlig kjole , da hun og prins William var på officielle opgaver.
 
Der var tale om en grøn frakke af mærket Erdem samt en ny kjole af designeren Jonathan Saunders.
 
 

Kjolen er budgetvenlig

Selve kjolen var sort med hvide fugle på, og den er et rigtigt budgetfund, der for fire år siden kunne købes på udsalg hos den britiske kæde Debenhams for 575 kroner.
 
Parrets opgaver havde psykisk sygdom som tema, og både prins William og hertuginde Catherine har været fortalere for, at temaet skal højere på dagsordenen.
 
Torsdag morgen var det selvmordsproblematikken, de tog hul på, da de besøgte St. Thomas’ Hospital i London.
 
 

Parret mødte selvmordspatient

På den første opgave talte de med en patient, Jonny Benjamin, der havde overlevet et selvmordsforsøg, og Neil Laybourn, der havde reddet hans liv.
 
- Vi mener begge, at psykisk sygdom har en masse aspekter. Det er så stort et problem, at der må gøres noget, sagde prins William til de to mænd.
 
Efterfølgende mødtes de med elever fra Streatham School på Kensington Palace til en åben snak om emnet.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden