Hertuginde Catherines bror kaster sig over skumfiduser

James Middleton.

James Middleton.

Foto: AOP
James Middleton sætter spiselige billeder på det populære slik.

Der er lidt af en entreprenør gemt i hertuginde Catherines bror James Middleton.

Således kan People Magazine berette, at broderen, der er onkel til lille prins George, har fået en idé til, hvordan man kan fremstille helt personlige skumfiduser, på engelsk kaldet marshmallows, ved at få printet sine egne Instagram-billeder på det bløde slik.

People Magazine refererer til et interview med The Cut, hvor James Middleton fortæller, at han er svært glad for ”de søde puder”, men at hans fascination for alvor tog fart, da han udviklede en teknik til at fremstille et print med spiseligt blæk og forsøgte at finde den perfekte fødevare at sætte printet på.

- Jeg så på forskellige mulige produkter, og skumfiduserne var de mest sjove at udvikle.  Man kan lave meget sjov med skumfiduser, for du kan give dem til én, der lige er blevet forladt af kæresten, så de kan brænde den over et bål, eller du kan lægge en skumfidus med din yndlingsperson i varm kakao, eller du kan give dem til din bedstemor, fortæller James Middleton, der kalder sin virksomhed for ”Boomf Magic Mallows”.

For omkring 130 kroner kan man få fragtet ni skumfiduser med print i størrelsen 4 x 4 centimeter til døren, og ifølge boomf.com sender de til hele verden.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden