13. aug. 2013
Af Dorte Quist

Hertuginde Catherines egen fotomodel

Hertuginde Catherine med lille prins George.
Hertuginde Catherine med lille prins George.
AOP
Englænderne tror, at hertuginde Catherine selv tager de første officielle billeder af sin søn, prins George.

Hertuginde Catherine er godt i gang med at bryde med mange kongelige traditioner i England. Og nu forlyder det, er hun er i gang med at kigge mange af de billeder igennem, som hun allerede selv har taget af sin lille baby - billeder, som skal bruge til offentliggørelse.

Det vil dermed være første gang, at de første billeder af en ny engelsk tronarving bliver private fotos, og ikke billeder taget af en professionel fotograf.

Årsagen kunne skyldes, at hertuginde Catherine efter sigende er fast besluttet på ikke at bryde den lille babys helt nye og spæde rutiner med fotooptagelser.

Hertuginde Catherine, der siges, at være en særdeles god amatørfotograf- ligesom vores egen kronprinsesse Mary er - har efter sigende taget mange hundrede billeder af baby George i sine forældres hjem i Berkshire, hvor Kate og George stadig befinder sig, og mange regner med, at Kates billeder måske bliver offentliggjort allerede i næste uge.

Prins William er taget tilbage til Anglesey, hvor han er udstationeret som helikopterpilot i RAF, nu hvor hans to ugers forældreorlov er slut.

I løbet af kort tid vil Kate og baby George også tage hjem til prins William, så den stolte far kan få mulighed til at vise sin søn frem på sin arbejdsplads. Derefter er det meningen, at den lille, ny familie skal rejse på ferie til Skotland, hvor de skal støde til dronning Elizabeth og prins Philip på Balmoral slot i det skotske højland.

Også da Kates forældre, som de første besøgte hertuginden, William og babyen på hospitalet, brød den unge familie en tradition med, at det altid var den kongelige familie, der aflagde det første besøg.

Endvidere forlyder det, at hertuginde Catherine kun vil ansætte en halvtids-nanny, og ikke en fuldtids, som altid før har været tradition for i den engelske royale familie.

Læs mere om: