11. dec. 2012
Af af Malan Joensen

Hertuginde Catherines kvalme hærger videre

Prins William og hertuginde Catherine forlader Edward VII-hospitalet.
Prins William og hertuginde Catherine forlader Edward VII-hospitalet.
Foto: AOP
Prins William var nødt til at aflyse arrangement for at være ved sin kone hertuginde Carherines side.

I sidste uge var hertuginde Catherine indlagt i knap fire dage på grund af svær graviditetskvalme, men hun så ud til at være i bedring, da hun forlod hospitalet. Søndag var den så gal igen, skriver avisen The Sun.

Således måtte prins William støtte sin kone og blive hjemme fra arrangementet "British Military Tournament", der fandt sted søndag aften i det vestlige London. Dagen inden var han til et gallarrangement i Royal Albert Hall:

- Jeg ved ikke, hvorfor de kalder det morgenkvalme. De skulle kalde det "hele dagen og hele natten"-kvalme. Hun føler, at det er som om, det fortsætter for evigt. Men hun er i bedring, fortalte prins William.

Næste morgen var bedringen således på retur, og en kilde siger til avisen, at det ikke er særligt sandsynligt, hertuginden kan deltage ved premieren på "Hobitten"-filmen ved Leicester Square i London på onsdag, som det ellers var planlagt.

Man mener dog ikke, at tilbagefaldet skyldes det tragiske dødsfald på hospitalet som en telefonjoke i forbindelse med hertugindens indlæggelse var skyld i.

Tidligere har en talsmand for hertuginde Catherine og prins William meddelt, at parret er "dybt berørte" over sygeplejersken Jacintha Saldanhas død.

Læs mere om: