Fredag, 13. november 2020 - af Niels Burgos

Hertuginde Catherines mor afslører: Børnebørnene skal pynte juletræet

Carole Middleton, hertuginde Catherine
Carole Middleton, hertuginde Catherine
Foto: Mega og ritzau scanpix
Det bliver en andeledes jul - men Carole Middleton sørger for, at familien stadig føler sig knyttet tæt sammen.

"Rør blot ikke ved min gamle jul!"

Sådan synger vi i julesangen "Sikken voldsom trængsel og alarm" - og det er også holdningen hos hertuginde Catherines mor, Carole Middleton.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

 

Børnebørnene hjælper

Selv om England ligesom resten af Europa har måttet lukke ned under corona-pandemien, mener Carole Middleton, at julen skal bestå. Det fortæller hun om i et opslag fra hendes firma Partypieces, hvor hun bl.a. sælger meget af det, der kan gøre julen ekstra hyggelig.

Carole Middleton skriver bl.a., at det jo er rigtigt, at julen i år måske ikke vil give os mulighed for at være sammen, som vi plejer - men at vi skal huske på, hvad der er det vigtigste ved julen. For Carole er det især, at familien kan føle sig knyttet sammen.

 

Hun fortæller, at hun normalt lader børnebørnene hjælpe med at pynte juletræet - og sådan skal det også være i år, selv om familien ikke fysisk kan være sammen. Hun vil over video-opkald på nettet bede børnebørnene  være med til at bestemme, hvor julepynten skal placeres på træet. Også selv om hun "nok bliver nødt til at rokere lidt rundt på det senere", som hun skriver.

 

 

 

 

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden