Hertuginde Catherines stiletter hitter

Hertuginde Catherine i Australien.

Hertuginde Catherine i Australien.

Foto: AOP
Det flotte fodtøj, prins Williams kone har på under besøget i New Zealand og Australien, bliver flået ned fra hylderne.

Såkaldt nudefarvede (hudfarvede, red.) sko bliver flået ned fra hylderne i England, Australien og New Zealand i disse dage takket være hertuginde Catherine.

I øjeblikket er hertuginde Catherine sammen med prins William og sønnen prins George på besøg på den anden side af jorden – en tur, der startede i New Zealand mandag 7. april og slutter fredag 25. april i Australien.

BILLEDER: Hertuginde Catherines stil i New Zealand og Australien

Under denne royale rejse til Australien og New Zealand er hertuginden af Cambridge blevet set flere gange i stiletter i neutrale farver, der passer til de mange kjoler, hun bærer under besøget.  Modespottere har genkendt nogle af skoene, og det har straks fået salget til at eksplodere hos forskellige online-butikker.

Det skriver Female First.

Selv om prisen er 200 pund (svarende til omkring1.820 kroner) for hertugindens nudefarvede sko fra LK Bennets Sledge, afskrækker prisen ikke kvinder i England. Men hjemmesiden George, der sælger en billigere variant af skoene til blot 12 og 14 pund (svarende til omkring 110-130 kroner) fortæller, at også deres salg af nudefarvede stiletter er steget voldsomt.

Hertuginde Catherine og prins George i Australien.
Foto: AOP

Hertuginde Catherine og prins George i Australien.

 

 

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden