16. jan. 2016
Af af Casper Nielsen

Hertuginde Kate bliver redaktør

Hertuginde Catherine
Hertuginde Catherine
Foto: All Over
Hertuginde Catherine af Cambridge skal være gæste-redaktør på den engelske udgave af Huffington Post.

Hertuginde Catherine skal nu vise verden, hvordan man laver avis. E n hel dag i februar har Kate taget udfordringen op og bliver gæsteredaktør på internetavisen Huffington Posts engelske udgave.

Hertuginde Kate gør det for at skabe opmærksomhed om børns mentale sundhed, og hun vil sætte fokus på det store arbejde, der gøres af lærere, forældre, forskere og læger for at tackle problemet.

- Hertuginden af Cambrigde har gjort børns mentale sundhed til sin mærkesag de senere år. Vi ser frem til at byde et team fra Huffington Post velkommen til Kensington Palace i næste måned. Hun er glad for, at Huffington post vil bidrage med at sætte fokus på det område, lyder det i en officiel pressemeddelelse fra det britiske kongehus.

Spændende at arbejde med hertuginde Kate

Hertuginde Catherine skal altså ikke I marken med pen og blok, men der skal nok blive en vis presseomtale af hendes dag.

- Det bliver spændende at arbejde med hertuginde Kate om sådan en vigtig sag, siger Stephen Hull, der er chefredaktør på The Huffington Post.

Hertuginde Kate har siden 2011 været protektor for Palce2Be, et hjælpeprogram, der har støttet stressramte elever i 175 i skoler over hele Storbritannien.

Men hun er ikke den første I familien, der prøver kræfter med journalistikken. Hendes søster, Pippa Middleton, har skrevet artikler for Vanity Fair magazine og skrevet kronikker for The Daily Telegraph i et halvt års tid

Hertuginde Catherines skal dog nok nå forsiden.

LÆS MERE: Hertuginde Kate strålede til julegudstjeneste

Læs mere om: