Hertuginde Meghan afslører hemmeligt besøg

Hertuginde Meghan.

Hertuginde Meghan.

Foto: Mega
Hertuginde Meghan nåede under sit korte ophold i England at besøge et sted, der står hendes hjerte nær, afslører hun på Instagram.

Det blev til et meget kort ophold for hertuginde Meghan, da hun i begyndelsen af januar vendte tilbage til England fra Canada. 

På den korte tid var hertuginde Meghan dog flittig med flere opgaver, viser det sig nu.

Hilste på dejlige dyr

Udover et officielt besøg hos Canada House i London sammen med prins Harry, afslører hertuginde Meghan nu, at hun også nåede forbi et dyreinternat i al hemmelighed.

Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!

På prinseparrets Instagram-profil, Sussexroyal, har hertuginde Meghan således lagt to billeder op fra besøget hos organisationen Mayhew i London, der har fokus på dyrevelfærd.

Stolt protektor

"Tidligere på måneden kiggede hertuginde af Sussex forbi hos de fantastiske mennesker hos Mayhew for at høre om de utrolige fremskridt, som der er blevet gjort i juleferien, lyder det blandt andet i den medfølgende tekst. 

Ifølge Instagram-opslaget, har hertuginde Meghan været stolt protektor for organisationen siden januar 2019 og længe forstået vigtigheden af forbindelsen mellem dyr og samfundets velvære.

Har selv hunde 

Hertuginde Meghan roser derudover Mayhew for deres arbejde med blandt andet at finde nye hjem til hunde og katte samt deres engagement i dyrevelfærdssager. 

Hertuginde Meghan, der for tiden bor i Canada med prins Harry og parrets søn Archie, er selv den glade ejer af hundene Guy og Oz. 

 

    

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden