Søndag, 20. maj 2018 - af Juliane Olsen

Hertuginde Meghan bar ny kjole under aftenreceptionen

Hertuginde Meghan og prins Harry.

Hertuginde Meghan og prins Harry.

Foto: ALL OVER PRESS
I forbindelse med aftenreceptionen efter lørdagens bryllup valgte hertuginde Meghan at bære en hvid gallakjole med bare skuldre.

Den 36-årige hertuginde Meghan blev lørdag gift med prins Harry i St. George’s Chapel, efter parret har været forlovede siden november sidste år.

Ved ceremonien havde hertuginden valgt at bære en smuk brudekjole designet af Claire Waight Keller for Givenchy.

Men om aftenen skiftede hun til en ny højhalset silkekjole i hvid, der var designet af britiske Stella McCartney ifølge thehollywoodgossip.com.

Ægteparret fulgte tidligere eksempel

Hertil havde hertuginden valgt at bære sko fra Aquazurra i hvid satin og med babyblå sål samt et par hudfarvede strømpebukser.

Tilbage i 2011 da prins William og hertuginde Catherine blev gift, skiftede ægteparret også til nyt tøj i forbindelse med aftenfesten. 

Så det var ventet, at dagens brudepar ville følge deres eksempel, og prins Harry havde da også skiftet sin gallauniform ud med en smart smoking.

Prins Charles var vært for aftenreceptionen

Ægteparret smilede stort, da de forlod Windsor Castle for at deltage i aftenreceptionen på det nærliggende Frogmore House og med god grund.

Den intime aftenreception, der ventede dem, havde prins Charles som vært, og den fandt sted efter en karettur igennem byen.

Forud for aftenreceptionen havde været en bryllupsreception med dronning Elizabeth som vært af omkring en times varighed.

Hertuginde Meghan og prins Harry

Foto: ALL OVER PRESS

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden