Onsdag, 13. juni 2018 - af Pernille Moe

Hertuginde Meghan hylder prinsesse Diana

Prinsesse Diana og hertuginde Meghan

Prinsesse Diana og hertuginde Meghan

Foto: All Over Press
Ligheden er slående mellem hertuginde Meghan og den afdøde prinsesse Dianas kjoler, som bliver båret 31 år forskudt. En fin hyldest til prinsesse Diana fra hendes søns hustru.

I 1987 bar den nu afdøde prinsesse Diana en eventyrlig og ganske vidunderlig gallakjole til en gallapremiere på The Royal Ballet i operahuset i Berlin.

Dianas kjole var i en sart lyserød farve med hvid krave og elegangt udført med ærmer og et stort skørt. Designeren bag var den franskfødte Catherine Walker, som var én af prinsessens favorit designere. 

Prinsesse Diana

Prinsesse Diana og prins Charles

Foto: All Over Press

 

Slående lighed

Her 31 år efter er ligheden slående til den kjole, som hertuginde Megan bar i starten af juni, da hun sammen med resten af den kongelige familie deltog i den årlige Trooping the Colour.

Prins Harrys hustru var til lejligheden iklædt en smuk Carolina Herrera-kjole i sart rosa med dyb, rund udskæring og deltaljer med knapper. En kjole, der med sit snit, mindede utrolig meget om den kjole, som prinsesse Diana bar for 31 år siden, og som fremstår som en fin hyldest til prins Harrys elskede mor, prinsesse Diana. 

Hertuginde Meghan

Hertuginde Meghan

Foto: All Over Press

 

 

 

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden