Hertuginde Meghan: Jeg savner Harry så meget

Hertuginde Meghan. 

Hertuginde Meghan. 

Foto: Mega
I et interview under prins Harry og hertuginde Meghans Afrika-tur fortalte Meghan om den svære adskillelse fra sin mand de dage, han var alene afsted.

- Vi bliver genforenet i dag, og jeg savner ham så meget, kom det spontant og med et kæmpe smil fra hertuginde Meghan, da hun på den andensidste dag af sin og prins Harrys Afrika-tur blev interviewet af The Royal Family Channel

Prinseparret havde på det tidspunkt været adskilt i fem nætter, idet prins Harry havde besøgt Botswana, Angola and Malawi, mens hertuginde Meghan blev i Sydafrika sammen med deres knap fem måneder gamle søn Archie.  

Ærlige hertuginde Meghan 

Under interviewet fortalte hertuginde Meghan også ærligt, at døgnet havde været fyldt til bristepunktet med gøremål med lille Archie som medrejsende, og at hun havde været glad for, at der i hendes program var taget hensyn til Archies spisetider. 

Hertuginde Meghan understregede desuden, hvor glad hun er for at have kunnet sætte fokus på kvinder og pigers rettigheder under det ti-dage lange besøg i det sydlige Afrika. 

Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden