4. aug. 2021
Af Malan Joensen

Hertuginde Sarah åbner op om barnebarnet: Han er stærk

Hertuginde Sarah af York.
Hertuginde Sarah af York.
Arkivfoto: MEGA
Prins Andrew og hertuginde Sarah Ferguson blev bedsteforældre for første gang i foråret.

Da prinsesse Eugenie og ægtemanden Jack Brooksbank i februar blev forældre til sønnen August Philip Hawke Brooksbank, gjorde de samtidig prinsessens forældre prins Andrew og hertuginde Sarah til bedsteforældre.

I et stort interview til Hello Magazine sætter sidstnævnte nu ord på nogle af alle glædelig oplevelser, der følger med at blive mormor.

"August er fænomenal. Han er en meget stærk lille gut. August synes, jeg er rigtig sjov, fortæller hertuginde Sarah, der tilføjer, at hun ofte får barnebarnet til at grine.

I samme interview roser hun også prinsesse Eugenie og Jack Brooksbank for deres måde at tackle forældreskabet på, ligesom hun glæder sig over, at der snart ventes endnu et barnebarn i familien.

Datteren prinsesse Beatrice og hendes ægtemand Edoardo Mapelli Mozzi venter nemlig deres første barn i efteråret 2021.

Interviewet til Hello Magazine sker i anledning af, at hertuginde Sarah Ferguson netop har sendt sin første roman til voksne på gaden, "Her Heart for a Compass", som er skrevet i samarbejde med Marguerite Kaye.

Den historiske roman tager udgangspunkt i adelskvinden Lady Margaret Montagu Douglas Scott, som var Sarah Fergusons oldemors søster - dog understreger hertuginde Sarah at bogen er fiktion. "Her Heart for a Compass" udkom tirsdag på forlaget Mills & Boon.

Læs mere om: