Torsdag, 8. juli 2021 - af Marianne Singer

Hertuginde Sarah overrasker: Takker det danske landshold

Hertuginde Sarah. 
Hertuginde Sarah. 
Foto: Mega
Prins Andrews eks-kone delte rørende ord om det danske landshold efter Englands sejr over Danmark i EM-semifinalen i Wembley.

Det er ikke kun danskerne selv, der er dybt imponerede og taknemmelige for det danske herrelandsholds flotte EM-deltagen.

Også et medlem af den britiske kongelige familie satte sig kort efter EM-semifinalekampen mellem Danmark og England til tasterne for at fremhæve de danske fodbolddrenge. 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Rørende ord

Således skrev hertuginde Sarah, der er prins Andrews eks-kone og bor sammen med ham på en ejendom i Windsor rørende ord om landsholdet efter, at de onsdag aften tabte med 2-1 til England. 

"Tak Danmark for at vise vidunderlig sportsånd og ydmyghed. @chriseriksen8, vi ønsker dig hurtig bedring…@england @herrelandsholdet," skriver hertuginde Sarah på Instagram-opslaget. 

Stærkt billede

Til opslaget hører et billede, der viser den engelske anfører Harry Kane overrække en landsholdstrøje med "Eriksen 10" skrevet på ryggen til Simon Kjær, hvor alle de engelske landsholdsspillere havde sat deres autograf.

Det skete kort inden start på EM-semifinalen som en gestus til det danske landshold og Eriksen for at vise, at de støtter den tidligere Tottenham-spiller, der kollapsede under Danmarks første EM-slutrundekamp mod Finland.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden