2. aug. 2021
Af Malan Joensen

Hertuginde Sarah taler ud om svær tid: Jeg var så usikker

Hertuginde Sarah af York.
Hertuginde Sarah af York.
Arkivfoto: MEGA
Sarah Ferguson, prins Andrews ekskone, åbner op i nyt interview.

Hertuginde Sarah Ferguson, 61, fortæller i et nyt interview til Hello Magazine blandt andet om den store usikkerhed, hun tidligere har følt i livet.

- Jeg var meget såret og usikker. I et stykke tid havde jeg ingen idé om, hvem jeg var, fortæller hertuginde Sarah Ferguson om tiden i slutfirserne, hvor hun ifølge hende selv blev behandlet dårligt af den britiske tabloidpresse.

Hver gang aviserne skrev noget grimt om hende, troede hun på det, og blev blot endnu mere usikker på sig selv.

Det har siden ændret sig til det bedre ved hjælp af terapi. Hertuginde Sarah Ferguson fortæller, at hun stadig taler med sin terapeut af og til, afhængig af hvordan hun trives.

Anledningen til Sarah Fergusions åbenhjertige interview skal findes i den glædelige nyhed, at hendes roman "Her Heart for a Compass", som er skrevet i samarbejde med Marguerite Kaye, udkommer i denne uge.

Det er en romantisk historie, som er inspireret af Lady Margaret Montagu Douglas Scott, der var hertugindens oldemors søster.

- Det begyndte altsammen med slægtsforskning. Da jeg dykkede ned i historien om Montagu-Douglas Scott-familien, stødte jeg på Lady Margaret, som fangede min interesse, fordi vi har et af de samme navne, har hertuginde Sarah tidligere fortalt til Hello Magazine.

Hun understreger dog, at romanen er fiktion.

Sarah Ferguson har tidligere udgivet memoirer og børnebøger, men dette er hendes første roman for voksne.

Læs mere om: