13. okt. 2018
Af Ulrik Ulriksen

Højgravid Pippa nød at være til royalt bryllup

Pippa Middleton
Pippa Middleton
Foto: Rex
I en elegant, grøn kjole var hertuginde Catherines søster Pippa en af de dejlige visuelle oplevelser i forbindelse med prinsesse Eugenies bryllup.

Pippa Middleton har gennem årene fanget manges opmærksomhed, når hun har været gæst til store royale begivenheder. Hertuginde Catherine af Cambrige’s søster var også en af de gæster, man lagde mærke til, da prinsesse Eugenie og Jack Brooksbank blev gift i St. George’s Chapel i Windsor.

Rund og flot

Pippa så godt ud i en kjole, der var sådan designet, at den ikke på nogen måde skjulte hendes store og flotte runding midt på maven. Højgravide Pippa, der ventes at føde sit og gemalen James Matthews’ første barn indenfor de næste par uger, så ud til at nyde at være til bryllup.

https://imgix.billedbladet.dk/rexfeatures_9927740dz.jpg
Pippa Middleton
Foto: Rex

Fulgtes med sin mand og sin bror

Den lækre grønne kjole er skabt af designeren Emila Wickstead, og I ført den creation fulgtes Pippa med sin mand og sin bror James Middleton til det royale bryllup.

HUSK: Med BILLED-BLADET på torsdag, den 18. oktober, får du ekstra et stort tillæg med alle billederne fra det royale bryllup.

Læs mere om: