Onsdag, 18. marts 2020 - af Malan Joensen

Hoffet melder ud: Det skal dronning Elizabeth nu

Dronning Elizabeth.
Dronning Elizabeth.
Arkivfoto: MEGA
Der er flere ændringer i dronningens program som følge af coronavirus.

I det britiske kongehus har man offentliggjort de ændringer i dronning Elizabeths program, som man har måttet foretage i tråd med den britiske regerings påbud i forsøget på at indæmme coronavirus.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Ifølge en pressemeddelelse fra kongehuset vil dronning Elizabeths audienser på Buckingham Palace i denne uge, der blandt andet tæller besøg af premierminister Boris Johnson og biskoppen af Hereford, finde sted som planlagt. 

Der vil i henhold til situationens udvikling løbende blive truffet beslutning om fremtidige audienser.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig? Klik her og læs hvordan

Dog vil dronning Elizabeth forlade Buckingham Palace allerede i morgen, torsdag den 19. marts, og tage på påskeophold på Windsor Castle en uge før oprindeligt planlagt, og i pressemeddelelsen står der, at det er sandsynligt, at dronningen vil blive på slottet i Windsor også efter påske.

Gudstjenesten skærtorsdag den 9. april i St George's Chapel er endvidere aflyst, og også de tre planlagte Garden Parties, hvor dronningen inviterer flere tusind mennesker indenfor i slotsparken på Buckingham Palace, er aflyst.

Hvorvidt den store fødselsdagsparade Trooping The Colour i juni vil blive gennemført, er der endnu ikke truffet beslutning om.

 

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden