Hoffet melder ud: Det skal dronning Elizabeth nu

Dronning Elizabeth.

Dronning Elizabeth.

Arkivfoto: MEGA
Der er flere ændringer i dronningens program som følge af coronavirus.

I det britiske kongehus har man offentliggjort de ændringer i dronning Elizabeths program, som man har måttet foretage i tråd med den britiske regerings påbud i forsøget på at indæmme coronavirus.

Ifølge en pressemeddelelse fra kongehuset vil dronning Elizabeths audienser på Buckingham Palace i denne uge, der blandt andet tæller besøg af premierminister Boris Johnson og biskoppen af Hereford, finde sted som planlagt. 

Der vil i henhold til situationens udvikling løbende blive truffet beslutning om fremtidige audienser.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?Klik her og læs hvordan

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

Dog vil dronning Elizabeth forlade Buckingham Palace allerede i morgen, torsdag den 19. marts, og tage på påskeophold på Windsor Castle en uge før oprindeligt planlagt, og i pressemeddelelsen står der, at det er sandsynligt, at dronningen vil blive på slottet i Windsor også efter påske.

Gudstjenesten skærtorsdag den 9. april i St George's Chapel er endvidere aflyst, og også de tre planlagte Garden Parties, hvor dronningen inviterer flere tusind mennesker indenfor i slotsparken på Buckingham Palace, er aflyst.

Hvorvidt den store fødselsdagsparade Trooping The Colour i juni vil blive gennemført, er der endnu ikke truffet beslutning om.

 

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden