27. jul. 2013
Af af Juliane Olsen

Hoffet: William og Kate nyder livet med deres søn

Hertuginde Catherine af Cambridge og prins William.
Hertuginde Catherine af Cambridge og prins William.
AOP
Hertuginde Catherine og prins William nyder deres lille nyfødte i fulde drag, efter de har fået ham hjem fra hospitalet.

Hertuginde Catherine og prins William blev den 22. juli forældre til deres første søn med navnet George Alexander Louis, og bare en dag efter tog de deres lille ny med hjem fra hospitalet. Efter parret er kommet hjem, nyder de nu livet med deres lille dreng nu, da den megen ståhej i forbindelse med den kongelige fødsel er vel overstået.

- Det er nu en privat og stille tid for dem, hvor de kan lære deres søn at kende, siger en repræsentant for hoffet til Us Weekly.

Parret forlod St. Mary’s Hospital den 23. juli, og tog på besøg hos hertuginde Catherines forældre i byen Bucklebury den 24. juli. Efter al den opmærksom fra omverdenen, der har været i forbindelse med fødslen, får hertuginden og prinsen nu endelig lejlighed til at tilbringe tid alene med prins George og deres familie.

Nærværende far

Prins William har da også allerede bevist, at han med al sandsynlighed bliver en nærværende far. Allerede på vej hjem fra hospitalet den 23. juli fik han selv spændt sit barn fast på bagsædet, og indtog derefter førersædet i bilen. Prins Charles’ kusine, modellen India Hicks, har da også sagt i et interview med People, at hun ved, at den stil vil fortsætte også, når kameraerne ikke kører.

- Når han ikke er i uniform eller ude på kongelige pligter af den ene eller anden slags, ser jeg ham afgjort som en moderne far – ja han vil bære en bæresele, og skubbe en barnevogn, siger hun.

Dronning Elizabeth mener, at hendes oldebarn er enormt.

Andre medlemmer af den kongelige familie har allerede givet udtryk for, at både hertuginde Catherine og prins William vil blive fantastiske forældre, og det er ofte blevet sagt, at de to vil videreføre lady Dianas afslappede forældrestil, som hun opdrog prins William og prins Harry med. Derfor er det heller ikke så underligt, at prins William allerede viser sig som en god far.

Læs mere om: