Torsdag, 6. december 2012 — af af Jan Bergman

Hospitalet undskylder efter hertugindens indlæggelse

Hertuginde Catherine
Hertuginde Catherine
Foto: AOP
Der er røde ører på det hospital hvor hertuginde Catherine er indlagt, efter de har udleveret personlige oplysninger

Hospitalet undskylder nu for fejlagtigt at have frigivet personlige detaljer omkring hertuginde Catherines indlæggelse til et australsk radiostation, der udgav sig for at være dronning Elizabeth og prins Charles.

Personalet på King Edward VII Hospitalet i London må have røde ører. Det er her hertuginden er indlagt for svære kvalmer i forbindelse med sin graviditet, og hospitalet lod sig narre af to australske radioværter, der syntes det kunne være sjovt, at udgive sig som de to kongelige personager.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

De lykkedes de to radioværter at nå igennem til den vagthavende sygeplejerske, der uforvarende gav dem personlige oplysninger om Catherines tilstand og sygeplejersken kunne blandt andet fortælle, at hertuginden havde haft "en behagelig nat".

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan
Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig? Klik her og læs hvordan

En talsmand fra hospitalet tager skarp anstand fra radiostationens "spøg", men beklager samtidigt dybt, at det lykkedes de to radioværter at få fortrolige informationer.

Det er dog ikke kun hospitalet der beklager episoden. De to radioværter har ligeledes undskyldt deres "spøg" i en officiel erklæring, hvor de forklarer at det kun var for sjov og med de bedste intentioner, og det glæder dem at hertuginden klare sig godt og de øsnker hende alt vel fremover.

En talsmand fra hoffet fortæller at der er fremgang i Catherines tilstand:

- Hertuginden bliver ved med at føle sig bedre tilpas. Hun og prinsen er umådelige glade for de mange gode ønsker de har modtaget. Hun forbliver indtil videre på hospitalet.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden