Hylder prins Philip: Prinsesse Beatrice dybt rørt

Prinsesse Beatrice

Prinsesse Beatrice

Foto: Mega
Prinsesse Beatrice er i dyb sorg over tabet af sin farfar prins Philip. For et par år siden hyldede hun ham i en tv-dokumentar.

Prinsesse Beatrice er en af de mange sørgende i den britiske royale familie efter tabet af prins Philip, der som stille ind på Windsor Castle i fredags.

Gennem årene har det været meget tydeligt, at prins Philip havde et varmt forhold til alle sine børnebørn, heriblandt prins Andrews ældste datter prinsesse Beatrice.

Beatrice hyldede sin farfar

Tilbage I 2016 blev prinsesse Beatrice meget følelsesladet, da hun medvirkede i en dokumentar om den kongelige familie på tv-kanalen ITV.

- Min fantastiske farfar. Når jeg taler om min farfar, bliver jeg virkelig meget berørt, sagde Beatrice ifølge Hello Magazine for åben skærm og tørrede en tåre væk.

Magiske øjeblikke

- Det er, fordi han er den mest unikke person, og jeg er meget heldig, at der har været så mange gange, jeg har haft muligheden for at dele magiske øjeblikke med min farfar, sagde Beatrive desuden, men hendes søster Eugenie også havde noget på hjerte i ITV-dokumentaren.

- Jeg synes farfar er utrolig. Han er virkelig stærk og robust, sagde Eugenie og fortsatte.

- Han har været der I alle de år, og jeg tror, at han er vores allesammens klippe.

Prins Philip og dronning Elizabeth til hemmeligt bryllup
Foto: Mega

Prins Philip og dronning Elizabeth til hemmeligt bryllup

Philip til hemmeligt bryllup

I juli 2020 var prins Philip på gæstelisten, da prinsesse Beatrice og hendes Edoardo Mapelli Mozzi i al hemmelighed under corona-nedlukningen blev gift.

Philip og hans Elizabeth nød at deltage i kærlighedsfesten midt i en svær tid.

Spar 281 kr. på 13. nr. af BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

 

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden