Tirsdag, 30. marts 2021 - af Malan Joensen

I politiets søgelys: Derfor måtte dronning Elizabeths barnebarn forklare sig

Dronning Elizabeth. Indsat: Peter Phillips og hans ekskone Autumn Phillips.
Dronning Elizabeth. Indsat: Peter Phillips og hans ekskone Autumn Phillips. 
Fotomontage: MEGA
Peter Phillips rejste fra England til Skotland og måtte svare på spørgsmål om formålet.

Midt i covid-pandemien kan man ikke bare rejse rundt efter forgodtbefindende uden at have en særdeles god grund til det, og den regel gælder også kongelige.

Det måtte prinsesse Annes søn Peter Phillips, 43, for nyligt sande, da han forlod England for at rejse til Skotland, skriver Hello Magazine.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Her overnattede Peter Phillips hos en ven af familien, Lindsay Wallace, i Aberdeenshire, fordi der ikke var nogen hoteller åbne som følge af lockdown.

Hans ærinde i Skotland skyldtes udelukkende forretninger i forbindelse med firmaet XF Medical, der producerer covid-19-lyntests, forklarede Peter Phillips til politiet, der på grund af de skærpede rejserestriktioner udspurgte ham i forbindelse med rejsen. 

Dronning Elizabeths barnebarn bor til daglig i Gatcombe Park i Gloucestershire tæt på sin mor prinsesse Anne og ekskonen Autumn Phillips, med hvem han har to døtre. 

Peter Phillips er nr. 16 i arvefølgen til den britiske trone, men modtager ikke apanage. Ud over involveringen i medicinalfirmaet har han også en ledende stilling i sports- og underholdningsfirmaet SEL UK. 

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden