Mandag, 9. november 2020 - af Marianne Singer

Ikke sket før: Harry og Meghan deltog i familietradition på afstand

Prins Harry og hertuginde Meghan. 

Prins Harry og hertuginde Meghan. 

Foto: Mega
Prins Harry og hertuginde Meghan overraskede søndag ved at markere den traditionsrige Remembrance Day i Los Angeles, mens den britiske kongefamilie deltog i mindeceremonien i London.

Sidste år deltog prins Harry og hertuginde Meghan sammen med resten af den britiske kongefamilie i Remembrance Day i London, der markerer afslutningen på første verdenskrig og hædrer de faldne soldater.

Foto: Mega
Foto: Mega

Men meget er sket siden prinseparret forlod kongehuset som senior medlemmer i januar og derefter flyttede til først Canada og så USA. 

Tæt på hjemmet

Søndag deltog prins Harry og hertuginde Meghan således ikke i mindeceremonien i London, men markerede det på deres egen måde i Los Angeles. 

Prinseparret besøgte Los Angeles National Cemetery, der ligger omkring 150 kilometer fra deres hjem i Santa Barbara. 

Foto: Ritzau Scanpix
Foto: Ritzau Scanpix

Lagde egen blomster

Under besøget på kirkegården lagde prinseparret blomster plukket i deres egen have på gravene af to Commonwealth soldater fra henholdsvis Royal Australian Air Force og Royal Canadian Artillery.

Derudover lagde de også en krans ved et mindesmærke.

"For hertugen og hertuginden var det vigtigt personligt at markere Remembrance på deres egen måde, at hædre dem, der har gjort tjeneste og dem, der har mistet deres liv, lød det blandt andet om besøget i en meddelelse fra talsmanden for hertugparret.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Tæt forbindelse

Prins Harry har et stort fokus på og interesse for både nuværende og tidligere militærfolk gennem sine ti år i det britiske militær.

Det var derfor en stor sorg for ham at skulle afgive sine militære forpligtelser i forbindelse med hans udtræden af kongehuset. 

Foto: Mega
Foto: Mega
Foto: Mega

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden