Fredag, 13. april 2018 - af Ulrik Ulriksen

Jublende Prins William vil opkalde sit barn efter fodboldspiller

Prins William

Prins William. 

Foto: AOP
Efter at have set en helt særlig fodboldkamp forleden i Birmingham var det en euforisk prins William, som talte om den lille baby, han og hertuginde Catherine snart bliver forældre til.

Prins William er kæmpe fodboldfan, og forleden var han på tilskuerpladserne, da hans yndlingsklub, Aston Villa fra Birmingham, på hjemmebane spillede mod rivalerne fra Cardiff.

Den vigtige kamp bølgede frem og tilbage, og det var noget, som fik William og de mange tusinde tilskuere på stadion til at bide negle. Fem minutter før slutfløjt kom forløsningen, da Aston Villas Jack Grealish sendte bolden i netmaskerne til en 1-0 sejr. Det fik William til at juble vildt.

William i omklædningsrummet

Efter kampen var prinsen en tur i omklædningsrummet for at lykønske stjernerne fra Aston Villa. Ifølge avisen Birmingham Mail var prinsen så euforisk, at han til et par andre Villa-fans sagde, at han ville opkalde den lille baby, som han og hertuginde Catherine skal være forældre til ganske snart, efter målscoreren Jack Grealish.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

Det skal barnet hedde

 – Jeg insisterer på, at barnet skal hedde Jack, sagde han og holdt en pause, før han fortsatte: - eller Jackie, kom det fra William, der dermed ikke helt fik afsløret kønnet på sin og hertugindens baby.

Om prinsen mente det med navnet alvorligt er nok ikke så sandsynligt, men man ved jo aldrig. De engelske bookmakere tror ikke så meget på ”Jack” eller ”Jackie”, der er fraværende på deres liste over sandsynlige navne til den royale baby. Nogle af de mere sandsynlige drengenavne til hertugparrets lille ny er ifølge eksperterne Arthur eller Henry, mens sandsynlige pigenavne er Mary, Alice eller Victoria.

Hertuginde Catherine har termin i april. 

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden