Kan du kende fru Hyacint? Nu er hun endelig kommet i fint selskab

Patricia Routledge

Patricia Routledge

Foto: TV 2
Skuespilleren Patricia Routledge var til selskab hos hertuginde Camilla. Det ville hendes karakter. fru Hyacint, have elsket!

I serien ”Fint skal det være” kæmper den lettere neurotiske fru Hyacint for at opretholde et kønt ydre – og det gælder både sig selv og husbonden Richard. Og det er nærmest som, at fru Hyacint nu omsider er kommet i så fint selskab, som det kan være. 

Skuespilleren bag den fine kvinde er 88-årige Patricia Routledge, og hun var blandt den stjernespækkede gæsteliste til hertuginde Camilla af Cornwall 70-års reception. Det ville være en misundelsesværdig oplevelse for Hyacint Buckett. 

Patricia Routledge
Foto: AOP

Patricia Routledge

En fantastisk fejring

Patricia Routledge var blandt de mange gæster til den 70-års reception, som hertuginden af Cornwall afholdt i sin og manden prins Charles’ residens, Clarence House i London. Her var ”Fint skal det være”-skuespilleren i selskab med blandt andre Dame Maggie Smith. 

Receptionen afholdte hertuginden fire dage før sin fødselsdag, som skal fejres ved en privat fest i Highgrove i Gloucester, hvor hun har inviteret 300 gæster. 

Patricia Routledge og Hertuginde Camilla af Cornwall i 2016
Foto: AOP

Patricia Routledge og Hertuginde Camilla af Cornwall i 2016

LÆS MERE: Hertuginde Camilla: Børnebørnene er lykken i mit liv

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden