Lørdag, 2. juni 2018 - af Niels Burgos

Kan du spotte den? Sød detalje på nyt foto af dronning Elizabeth

Dronning Elizabeth hilser på George Brandis

Dronning Elizabeth hilser på George Brandis

Foto: All Over
To diskrete detaljer på et nyt foto af den engelske dronning siger meget om, hvem majestæten sætter pris på.

Den engelske dronning Elizabeth er ikke kendt for at lufte sine meninger og følelser i al offentlighed - men til tider kan man ved at holde øjnene åbne se de små diskrete signaler, dronningen sender. Noget, der kan se helt tilfældigt ud - men som helt sikkert er fuldt bevidst.

Således kan man spotte en interessant detalje på fotoet, som blev taget af dronningen, da hun modtog Australiens højkommisær, George Brandis, på Buckingham Palace. Men man skal se godt efter.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

Så er man inde i varmen

På det lille lampebord, som står til venstre for pejsen, er nemlig placeret et nyt foto af dronningens barnebarn, prins harry, og hendes søns nye svigerdatter, hertuginde Meghan af Sussex.

 

Foto: All Over Press

Det er en lillebitte ting, som man virkelig skal have skarpe øjne for at se. Men når dronningen valgte at placere netop dét foto på netop dét sted, så det kom med på det store billede, er det uden tvivl et signal om, at hun for alvor har lukket sit barnebarns nye hustru ind i den royale varme. 

En anden sjov og sigende detalje finder man, hvis man ser nærmere på det lille bord i højre side af det store foto. Hvem har vi dér? Jo, ingen ringere end vores egen dronning Margrethe, som også betyder en del for kollegaen i England. Dronning Margrethe er fotograferet i den Jørgen Bender-kjole, hun fik syet i 1995.

Detaljerne er lidt uskarpe her, fordi de er skåret ud af et meget større fotografi. Men det er tydeligt, hvem der er på de to billeder.

Foto: All Over Press

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden