Onsdag, 1. august 2012 - af af Newsdesk

Karl Lagerfeld kritiserer Kates søster

Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld

Foto: AOP
Karl Lagerfeld er ikke begejstret for Pippas udseende og mener, at hun kun skal vise sin numse

Chanel-designeren Karl Lagerfeld er ikke bange for at udtrykke lige præcist, hvad han mener, når det gælder kvinders udseende. Derfor fik den 24-årige sangerinde Adele da også gevaldige hug for sin vægt tidligere på året, og nu er turen altså kommet til hertuginde Catherines søster Pippa Middleton.

Hun kan nemlig på ingen måde leve op til sin søster, som Karl Lagerfeld er en stor fan af.

- Kate Middleton har en fin silhuet, og hun er den rette pige til den krop. Jeg kan lide den slags kvinde, jeg kan lide romantiske skønheder. På den anden side, så kæmper hendes søster. Jeg kan ikke lide hendes søsters ansigt. Hun bør kun vise sin bagside, siger han i et interview med Grazia magazine.

Karl Lagerfeld er fan af Victoria Beckham

Karl Lagerfeld afslører samtidig, at han er fan af designer Victoria Beckham, som har 13årige Brooklyn, 10årige Romeo, syvårige Cruz og den 12 måneder gamle Harper sammen med ægtemanden David Beckham.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

- Hun er fantastisk. Jeg kan rigtig godt lide hende. Jeg har kendt hende i mange år. Hun havde en karriere som sanger. Hun har en smuk mand og betagende børn, og nu gør hun karriere indenfor mode. Og den krop efter fire børn. Der er ikke mange, der har sådan en krop. Hun er meget disciplineret. Vi har de samme spisevaner. Vi lavede en hel modeserie med hende stylet som Coco Chanel på mindre en tre timer, siger designeren.

Karl Lagerfeld har også tidligere været ude med riven overfor den tyske model Heidi Klum, som han udtrykt var lidt for tung og storbrystet til at gå catwalk.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden