Kate deler glædelig nyhed: Jeg er umådelig taknemmelig

Hertuginde Catherine

Hertuginde Catherine

Foto: MEGA
Hertuginde Catherine deler den gode nyhed på Instagram.

Fredag d. 28. maj modtog hertuginde Catherine sin første vaccine-dose. Det skriver hun på Instagram, hvor hun sammen med nyheden deler et billede fra dagen. 

Kate modtog det første af to stik på Science Museum i London, der ligger tæt på hendes og familiens hjem på Kensington Palace. 

Det var også her, at Kates mand, prins William, 10 dage tidligere, d. 18. maj, fik sit første vaccine-stik i kampen mod covid-19. 

"I går modtog jeg min førse vaccine-dose mod covid-19 på Londons Science Museum. Jeg er umådelig taknemmelig for alle, der har spiller en rolle i udrulningen - tak for alt det I gør." står der i teksten, som ledsager billedet af Kate, der iført mundbind, hvid t-shirt og jeans modtager sit første af to vaccine-stik.

 

Hvilken vaccine hertuginden har modtaget oplyses ikke. 

Netop hjemvendt

Kate og William er netop hjemvendt fra et officielt besøg i Skotland, hvor de bl.a. genbesøgte det sted, de mødte hinanden første gang. 

Tegn abonnement på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

Det royale visit bestod derudover bl.a. også af en drive-in særvisning af Disney-filmen "Cruella" samt af en dejlig dag på vandet, da Kate og Williams evner udi landsejlads blev sat på en prøve.

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden