Lørdag, 29. maj 2021 — af Marie Krakau

Kate deler glædelig nyhed: Jeg er umådelig taknemmelig

Hertuginde Catherine
Hertuginde Catherine
Foto: MEGA
Hertuginde Catherine deler den gode nyhed på Instagram.

Fredag d. 28. maj modtog hertuginde Catherine sin første vaccine-dose. Det skriver hun på Instagram, hvor hun sammen med nyheden deler et billede fra dagen.

Kate modtog det første af to stik på Science Museum i London, der ligger tæt på hendes og familiens hjem på Kensington Palace.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det var også her, at Kates mand, prins William, 10 dage tidligere, d. 18. maj, fik sit første vaccine-stik i kampen mod covid-19.

"I går modtog jeg min førse vaccine-dose mod covid-19 på Londons Science Museum. Jeg er umådelig taknemmelig for alle, der har spiller en rolle i udrulningen - tak for alt det I gør." står der i teksten, som ledsager billedet af Kate, der iført mundbind, hvid t-shirt og jeans modtager sit første af to vaccine-stik.

For at kunne vise dig dette indhold, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Hvilken vaccine hertuginden har modtaget oplyses ikke.

Netop hjemvendt

Kate og William er netop hjemvendt fra et officielt besøg i Skotland, hvor de bl.a. genbesøgte det sted, de mødte hinanden første gang.

Det royale visit bestod derudover bl.a. også af en drive-in særvisning af Disney-filmen "Cruella" samt af en dejlig dag på vandet, da Kate og Williams evner udi landsejlads blev sat på en prøve.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden