Kate hjalp med den gule førertrøje

Tyske Marc Kittel fik royal hjælp, da han skulle iføres den gule førertrøje.

Tyske Marc Kittel fik royal hjælp, da han skulle iføres den gule førertrøje.

Foto: All Over
Tyske Marc Kittel fik en royal hjælpende hånd, da han skulle trække i den gule førertrøje efter sin etapesejr i Tour de France.

Det blev cykelrytteren Marc Kittel, som fik æren af at blive lykønsket af hertuginde Kate, da han vandt retten til den gule føretrøje efter sejren i første etape af Tour de France. Det blot anden gang, at touren besøger England og første gang, at den første etape køres i det smukke Yorkshire. Tusindvis af mennesker havde taget opstilling langs ruten for at se det store felt suse forbi. Nogle af tilskuerne benyttede chancen for at spørge hertuginden, hvor lille prins George var. "Han sover på sit værelse", lød Kates svar. Overfor en anden tilskuer røbede Kate, at George er specielt interesseret i "helikoptere og alt med hjul på". Det kan derfor meget vel være sidste gang, at Kate og William får lov at overvære et cykelløb, uden at George insisterer på at komme med.

Marc Kittel fra holdet Giant-Shimano fik hjulpet sin gule føretrøje på af hertuginde Kate. Og den vil han sikkert gøre meget for ikke at skulle af med igen.

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden