Onsdag, 17. november 2021 - af Ulrik Ulriksen

Kate og William går i Marys fodspor

Kronprinsesse Mary, prins William og hertuginde Catherine
Kronprinsesse Mary, prins William og hertuginde Catherine 
Foto: Hanne Juul
For hertuginde Catherine og prins William er det vigtigt at sætte fokus på, at der skal gøre noget ved den mobning, der finder sted blandt børn og unge.

Et af de helt store problemer blandt børn og i Storbritannien er mobning i skolerne, og arbejdet for at gøre noget ved dette støttes af hertuginde Catherine og prins William.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Kate og William vil stoppe mobning

Det har Kate og William netop vist, da de offentligt støttede en stor organisation, der arbejder for at forbedres børn og unges mentale trivsel.

Kate og William står selv i spidsen for organisationen Heads Together, hvor der er fokus på trivsel blandt børn og unge.

Vigtig anbefaling

På de sociale medier har hertugparret ifølge Hello Magazine budt på et opslag, der slår fast, at de ligesom Danmarks kronprinsesse Mary gerne vil være blandt dem, der går forrest i bestræbelserne på at stoppe mobning og anden mistrivsel blandt unge borgere.

På den første dag af den vigtige Anti Mobning Uge i England anbefalede Kate og William alle at støtte Anna Freud' National Centre for Children and Families, hvor man kan finde hjælp til at tackle forskellige former for problemer som følge af mobning.

Mary og Skolestyrken

Kronprinsesse Mary har her i Danmark via Mary Fonden og i samarbejde med andre store danske organisationer lanceret Skolestyrken, som netop har fokus på at bekæmpe mistrivsel i danske skoler.

For ganske nylig var Mary på besøg på Vigerslev Allé Skole for at se nærmere på elevernes arbejde med Skolestyrken-programmet og de hjælpemidler, der er at finde her.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden