25. jan. 2021
Af Ulrik Ulriksen

Kate og William jubler over ny hvalp

Hertuginde Catherine og prins William.
Hertuginde Catherine og prins William.
Arkivfoto: MEGA
For Hertuginde Catherine af Cambridge og prins William var et hårdt at miste deres elskede hund Lupo sidste år. Nu kan de og deres børn nyde dagligdagen med en ny firbenet frænde.

Prins William og hertuginde Catherine af Cambridge kan juble over en slags familieforøgelse, da de og deres tre børn har fået ny hundehvalp.

Den søde vovse, som er en cockerspaniel, er en gave fra Kates bror James Middleton, lyder det fra medier som Hello Magazine.

William og Kate er glade

Det er ifølge engelske medier prinsesse Charlotte, der fik lov at vælge hvalpen, som hun og brødrene George og Louis samt Kate og William allerede er faldet pladask for.

Familien har før haft hunden Lupo som deres trofaste følgesvend gennem en årrække, og der var stor sorg i hjemmet i Anmer Hall, da Lupo gik bort i november 2020.

Savner Lupo

- Han har været i hjertet af vores familie de seneste ni år, og vi kommer til at savne ham så meget, lød det fra William og Kate på de sociale medier.

Hvalpen er et hit

Lupos afløser er i familie med sin forgænger i den royale familie, og den skønne hvalp har allerede fået en særlig plads i hjerterne hos William, Kate og deres tre børn.

Læs mere om: