4. feb. 2020
Af af Kristine Liengaard

Kate og William: Lagde du mærke til den søde detalje?

hertuginde catherine
Hertuginde Catherine.
Foto: Mega
Hertuginde Catherine vakte opsigt med en sød detalje i sit look under et officielt besøg i den sydlige del af Wales med prins William.

Som altid så hertuginde Catherine fin ud i tøjet, da hun sammen med prins William besøgte det sydlige Wales.

Særligt en detalje i Kates smarte look tiltrak sig opmærksomhed under besøget.

Sødt tørklæde

Om halsen bar hertuginde Catherine et sødt lille hjertemønstret tørklæde fra Beulah London.

De britiske medier skriver i den forbindelse, at det ser ud til, at Kate så småt er ved at være klar til Valentine´s Day den 14. februar.

Flot i rødt

Under den flotte frakke fra mærket Hobbs kunne man se noget af Kates røde kjole fra Zara, der brød det sorte på elegant vis sammen med den røde clutch fra Mulberry.

Prins William og hertuginde Catherine besøgte først RNLI, som står for Royal National Lifeboat Institution, hvor de fik snakket om, hvordan det er at være en del af en 24-timers redningstjeneste.

Travlt program

Derefter rejste prinseparret til Port Talot for at besøge Tata Steel, som er den største stålfabrik i Storbritannien, for at møde de ansatte og deres familier.

Sidst på dagen er det planlagt, at prinseparret skal besøge ”Bulldogs Development Centre” i Port Talbot, som er et sted hvor man hjælper unge mennesker, der har haft en dårlig barndom og som får en følelse af at være hjemme gennem boksning.

Hertuginde Catherines flotte look, her sammen med prins William:

hertuginde catherine
Foto: Mega

Læs mere om: