Kate og William måtte trøste George

Kate, George og William

Kate, George og William

Foto: Mega
Efter en dramatisk EM-finale i fodbold, der sluttede kort før midnat søndag, var det en flok skuffede engelske fans, der forlod Wembley. Også tre royale fodboldfans var hårdt ramt efter Englands nederlag til Italien.

Hertuginde Catherine og prins William var på Wembley Stadion i London søndag aften for at se Englands fodboldlandshold spille EM-finale mod Italien.

Med sig havde Kate og William deres syvårige søn prins George, som er en kæmpe fodboldfan.

William og Kate og George jublede

Efter bare to minutter af finalen kom England foran 1-0, og så brød jublen løs blandt de kongelige tilskuere på stadion.

Desværre for de royale fans og alle andre englændere endte kampen som en kæmpe skuffelse, for Italien udlignede Englands føring, og finalen endte 1-1 efter ordinær kamp og forlænget spilletid.

Herefter var der straffesparkskonkurrence, og undervejs mens de to hold sparkede fra 11-meter pletten bed prins George og hans forældre helt sikkert negle sammen med de andre 68.000 tilskuere.

George blev trøstet af sine forældre

Italien vandt EM-pokalen efter en dramatisk straffesparkskonkurrence, der endte kort før søndag midnat.

George var meget skuffet efter det engelske nederlag, og Kate og William kunne ses trøste deres søn på tv-billederne fra kampen, som blev fulgt af fodboldfans over hele kloden.

Spar 281 kr. på 13. nr. af BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

 

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden