Søndag, 4. april 2021 - af Marie Krakau

Kate og William ønsker god påske med utraditionel video

Prins George, prins William, prins Louis, hertuginde Kate og prinsesse Charlotte.
Prins George, prins William, prins Louis, hertuginde Kate og prinsesse Charlotte.
Foto: MEGA
Kate og William ønsker god påske på de sociale medier.

Kate og William har påskedag delt en utraditionel video med ønsket om en god og sikker påske. 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Videoen er en baglæns gengivelse af et chokolade-påskeæg med teksten "Happy Easter" ("glædelig påske" red.), der bliver slået itu af en kagerulle. 

Kate og William har med videoen også delt teksten "Wishing you all a safe and happy Easter" ("Ønsker jer alle en sikker og glædelig påske" red.). 

Det er normalt, at de kongelige familie rundt om i verden sender en påskehilsen, men ofte er det i form af et mere traditonel billede eller en video. Det kan eksempelvis være et familiebillede eller billeder af påskeliljer elle påskeæg rundt omkring i de kongelige haver. 

Sidste år var det netop et billede fra Kate og Williams have, der dannede ramme om deres påskehilsen:

 

Men dette år har Kate og William altså valgt en noget mere utraditionel vinkel med videoen, der i både look og måden den er filmet på, lægger sig op ad et mere moderne og Instagram-venligt udtryk.  

Flyttet tilbage til London

Parret er for kort tiden siden flyttet tilbage til London, hvor de sammen med børnene bor på Kensington Palace i centrum af hovedstaden. 

Under Storbritanniens stramme nedlukning var familien flyttet til Sandringham, men da landet begyndte en langsom genåbning vendte familien tilbage til London, så de to ældste børn, George og Charlotte, kunne starte i skole igen, efter måneder med hjemmeskole. 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden