Lørdag, 25. april 2020 — af Christinna Braun

Kate og Williams hjertesag under corona-krisen

Prins William og hertuginde Catherine
Prins William og hertuginde Catherine
Foto: MEGA
Hertuginde Catherine og prins William sætter fokus på det mentale helbred hos dem, der arbejder for at bekæmpe corona-virussen.

Prins William og hertuginde Catherine gør lige nu som alle andre og arbejder hjemmefra, så meget som de kan. Mens den smitsomme virus er væltet ind over hele verden, har Will og Kate fokuseret på, hvordan de kan hjælpe mest muligt.

Den 37-årige prins og 38-årige hertuginde har ifølge Hello Magazine fortalt, at deres topprioritet er at sikre, at de mennesker, der arbejder med at bekæmpe corona-virussen, har adgang til den nødvendige mentale støtte i disse tider. Det hårde arbejde kan slide på psyken, lyder det.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Platform med døgnsupport

Af den årsag har prins William og hertuginde Catherine været med til at skabe en platform, Our Frontline, der indeholder en række tjenester, som kan hjælpe det hårdtarbejdende folk døgnet rundt.

- De sidste par uger har millioner af dem, som arbejder i fronten i Storbritannien, sat deres fysiske og mentale helbred på spidsen for at beskytte os alle under corona-virus-pandemien. Hver dag konfronteres de med traumatiske situationer, mens de på samme tid skal håndtere deres egne bekymringer omkring risikoen for dem selv og deres familie, siger prins William og hertuginde Catherine ifølge Hello Magazine.

Udfordringerne kan blive større

Ydermere fortæller prins William, hvordan han gennem sit arbejde med Air Ambulance har set, hvordan arbejdernes udfordringer kan blive større, hvis der ikke bliver taget hånd om det. Derfor arbejder prins William og hertuginde Catherine fuldt ud for at støtte Our Frontline, og det vil i de næste par måneder være deres topprioritet, lyder det fra prinsen.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden