Mandag, 22. januar 2018 - af Ulrik Ulriksen

Kate og Williams store ønske før mødet med Victoria og Daniel

Foto: Allover Press
Den 30. og 31. januar besøger hertugparret af Cambridge Sverige, og både Kate og William ser frem til at møde kronprinsesse Victoria og prins Daniel samt en masse andre svenskere.

Hertugparret af Cambridge aflægger sidst på måneden, 30. og 31. januar, besøg i Sverige, hvorefter de drager videre til Norge.

For hertuginde Catherine og prins William betyder det meget at møde det svenske folk under deres korte og intense besøg.

Det har man fra de britiske kongeliges kommunikationsafdeling på Kensington Palace gjort klart.

Hertugparret vil møde de lokale

I en pressemeddelelse til britisk, svensk og norsk presse fortælles det ifølge avisen Expressen, at Kate og William vil have mulighed for at komme tæt på så mange svenskere og nordmænd som muligt.

De britiske æresgæster vil simpelthen tæt på de almindelige borgere og trykke dem i hånden.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

Ifølge avisen Expressen er dette ønske blevet fremført til det svenske udenrigsministerium, der står for det praktiske og sikkerhedsmæssige i forbindelse med besøget.

Kate og William til Gamla Stan

Det lader til, at kronprinsesse Victoria og prins Daniel er enige med deres britiske gæster, for deres ønsker bliver opfyldt.

Kate og Williams program i Sverige byder blandt andet på bandy-kamp på isbane i Vasaparken samt møde med lokale i Stockholms gamle bydel Gamla Stan.

Der er også gallamiddag på programmet.

Hertugparret skal sammen med kronprinsesseparret til festmiddag sammen med et par af Sveriges internationale skuespillerstjerner, Alicia Vikander og Stellan Skarsgaard

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden