Onsdag, 5. august 2020 - af Christinna Braun

Kate på vigtig opgave: Jeg brød sammen i gråd

Hertuginde Kate er blevet dybt rørt af mødet med nogle specielle familier.

Hertuginde Kate har – ligesom alle andre – i lang tid måttet blive hjemme på grund af coronavirus for at passe på sig selv og alle andre. Nu er den 38-årige Kate igen trukket i arbejdstøjet.

Kate har nemlig – iført mundbind, selvfølgelig – hjulpet en såkaldt ”baby bank” med at tage imod leverancer og sortere donationer. En ”baby bank” er et slags velgørenhedscenter, hvor folk med færre midler eller i nød kan komme og få ting, der kan hjælpe i hverdagen, når man har en baby. Det kan være alt fra sutteflasker og bleer til tøj. Disse steder har haft mange flere besøgende, end de plejer, under coronavirus.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Kate i tårer

Ifølge Hello Magazine har mødet med nogle af de familier, der besøger baby-banken, rørt hertuginden dybt.

- Det kan være meget følelsesladet. Jeg husker et par af de familier, jeg mødte, og da jeg kom hjem, brød jeg sammen i gråd, fordi deres historier var så rørende. De kampe, de har været i gennem, og hvor modige de er i disse ekstraordinære tider, sagde Kate ifølge mediet.

 

I elegant genbrug

I dagens anledning var Kate hoppet i en kjole, den opmærksomme læser har set før. Hertuginden bar nemlig selvsamme kjole, da hun fulgte med i den store tennisturnering Wimbledon i 2019.

Kjolen er fra det eksklusive mærke Suzannah, og som en fin lille detalje bar Kate et blomstret mundbind i lyserøde toner.

Se billederne af Kate fra dagen i galleriet over artiklen.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden