5. feb. 2021
Af Marianne Singer

Kate slår fast: Dem skal vi også huske at passe på

Hertuginde Catherine. 
Hertuginde Catherine.
Foto: Mega
Hertuginde Catherine deltog i et møde med en gruppe mennesker, der i høj grad er inspirerende for hende.

Det var en glad og veloplagt hertuginde Catherine, der torsdag mødte en gruppe lærere via et video-opkald hjemme fra det arbejdsværelse, som hun og prins William for tiden låner af dronning Elizabeth på Sandringham gods.

Under mødet stillede hertuginde Catherine interesseret spørgsmål til lærerne fra Ribbon Academy i Murton, County Durham, som hun mener gør et kæmpe stykke arbejde med at undervise landets børn og unge digitalt for tiden.

Passer på sig selv

"Hvordan klarer børnene fjernundervisningen? Hvilken positiv ting, håber I på, at der kan komme ud af denne her periode? Hvad gør I for at passe på jer selv?" var nogle af de spørgsmål, som hertuginde Catherine stillede undervejs.

https://imgix.billedbladet.dk/1_6.jpg
Kate i samtale med en af lærerne.
Foto: Kensington Palace

Og heldigvis kunne lærerne svare, at børnene klarer det godt og at lærerne også sørger for at passe på sig selv med blandt andet gå-ture og lave sjov.

Kate kunne sikkert sagtens forholde sig til alt det sagte, idet hun selv underviser sine børn, prins George, 7, og prinsesse Charlotte, 5, under pandemien.

Børns psykiske helbred

Opkaldet foretog hertuginde Catherine i anledning af, at det i denne uge er Children's Mental Health Week.

Og lærerne arbejder på skoler, der får støtte af Place2Be, der arbejder for børns psykiske helbred og som Kate har været protektor for siden 2002.

Så inspirerende

"Sikke en inspirerende gruppe lærere!

Selvom det er Children's Mental Health Week, er det enormt vigtigt, at vi også sørger for, at vores lærere får den støtte, de skal have @_Place2Be har været mestre i psykisk sundhed i skoler rundt omkring i Storbritannien og bliver ved med at støtte dem, der har brug for det under lockdown." lyder det i opslaget på Kensington Palaces Instagram-profil, som BILLED-BLADET har fået lov at vise.

Læs mere om: