27. jan. 2021
Af Marianne Singer

Kate vakte opsigt i stilfuldt look

Hertuginde Catherine. 
Hertuginde Catherine.
Foto: Ritzau Scanpix
Hertuginde Catherine sendte et særligt budskab med det elegante look, hun bar under prinseparrets seneste kongelige opgave.

Hertuginde Catherine var gennemført elegant og stilfuld, da hun sammen med prins William sendte en videohilsen til det skotske sundshedspersonale i Dundee i forbindelse med "Burns Night".

I dagens festlige anledning havde hertuginde Catherine valgt at iføre sig en skotskternet kjole med en fin hvid krave, der ifølge What Kate Wore, er fra Emilia Wickstead.

Dermed understregede hun dagens skotske emne, idet mønsteret traditionelt bruges i Skotland.

https://imgix.billedbladet.dk/burns_night_1_0.jpg
Foto: Kensington Palace / NHS Tayside

Flotte øreringe

Som flot tilbehør havde valgt et par søde gyldne øreringe med perler fra Simone Rocha.

I videoen ønsker prins William og hertuginde Catherine det skotske sundhedspersonalet i NHS Tayside i Dundee en god "Burns Night", der er en årlig tradition i Skotland, hvor man ærer den skotske poet Robert Burns.

Anderledes fejring

"Hej til alle jer hos NHS Tayside!

Vi ved, at Burns Night er en speciel aften for skotter rundt omkring i verden. En tid, hvor man mødes for at spise, drikke og fejre Robert Burns liv og værker.

Desværre er det lidt anderledes i år og for mange af jer, der arbejder i frontlinien, bliver det en meget anderledes aften, fordi I arbejder utrætteligt under denne pandemi for at beskytte de mest sårbare i vores samfund.

Vi vil gerne sige et kæmpe tak for alt det arbejde, I gør og de ofre I gør. Som tegn på vores påskønnelse har vi teamet op med NHS Charities Together for at kunne give jer et Haggis måltid (traditionel skotsk ret bestående af hakkede fåre- eller kalveindvolde kogt i dyrets mavesæk, red.)

Vi håber I nyder det og ser frem til bedre tider sammen snart," lyder det fra William og Kate i videoen, der slutter med en veloplagt skotsk skål "Slàinte Mhath!"

Kensington Palace har givet BILLED-BLADET lov til at vise Instagram-opslaget.

Læs mere om: