Mandag, 29. juni 2020 — af Malan Joensen

Kates fine gave: Det havde hun med til børn på hospice

Hertuginde Catherine.
Hertuginde Catherine.
Foto: MEGA
Hertuginde Catherine besøgte The Nook, hvor alvorligt syge børn og deres familier kan bo.

Hertuginde Catherine er protektor for flere børnehospices, og for nyligt besøgte hun The Nook ved Norwich for at hjælpe med at sprede lidt glæde i en svær tid.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

The Nook er et hospice for alvorligt syge børn, der giver mulighed for at børnenes familier kan bo sammen med dem under opholdet.

I løbet af coronakrisen har det været udfordrende for personalet at tilbyde det samme niveau af pleje, omsorg og støtte, og Kate har fulgt meget med i, hvordan forholdene har været for patienter og personale på de forskellige børnehospices i løbet af nedlukningen.

Ifølge Hello Magazine foreslog Kate for et stykke tid siden, at hun kunne hjælpe med at skabe lidt grønnere omgivelser for beboerne på The Nook, og det gode forslag blev taget i mod med kyshånd. 

I weekenden var det så blevet tid til, at hertuginde Catherine kunne komme forbi med sin fine gave til børnene - der blev blandt andet plantet rosmarin og lavendel i flotte krukker foran spisestuen, og Kate trak selv i arbejdstøjet og hjalp til, mens hun fik en god snak med børnene og deres familier.  

Hertuginde Catherine besøger The Nook.
Hertuginde Catherine besøger The Nook.
Foto: MEGA

 

 

 She crouched down to pot fragrant bay, rosemary and her favourite lavender a

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden