3. jul. 2020
Af Malan Joensen

Kates gode netværk: Sådan kan hun hjælpe barn med alvorlig sygdom

Hertuginde Catherine
Hertuginde Catherine
Foto: MEGA
Hertuginde Catherine vil gøre sit yderste for at hjælpe de indlagte børn og deres familier på børnehospice.

Det var et meget hyggeligt, men også meget rørende møde, hertuginde Catherine for nyligt havde med børn og forældre på The Nook, et af de børnehospices, hun er protektor for.

Kate var på besøg for at hjælpe med at skabe et grønt, sanseligt miljø for de alvorligt syge børn og deres familier.

Hun havde sørget for at indkøbe blomster, jordbærplanter og krydderurter og tog selv fat og fik plantet herlighederne i forskellige potter, der skal vække glæde foran The Nooks spisestue.

I samme anledning fik hun ifølge Hello Magazine en god snak med lille Sonny på seks år og hans forældre Kelly og Jordan Pope-Saunders.

Kort efter Sonnys fødselsdag i februar fik han konstateret en aggressiv hjernetumor, der er svær at behandle. Familien ville have været i Disneyland i april, men denne rejse måtte udskydes på grund af coronavirus, og nu er det slet ikke sikkert, rejsen kan gennemføres, fordi Sonnys sygdom er mere fremskreden. Sonny havde dog også et andet ønske - han ville gerne møde Elton John.

- På grund af hans fantastiske musik? Vi må sikre os, at det kan ske! Når isolationstiden er ovre, svarede Kate.

Og eftersom Elton John var en særdeles god ven af Kates afdøde svigermor, prinsesse Diana, og dermed også af hendes to sønner og deres familie, kan det sagtens tænkes, at hertuginde Catherine kan få verdenstjernen overtalt til at møde den lille Sonny.

Læs mere om: