Lørdag, 17. april 2021 - af Trine Larsen

Kates rørende hyldest til prins Philips begravelse

Hertuginde Kate.
Hertuginde Kate.
Foto: MEGA
Prins Williams hustru, Kate, hertugtinde af Cambridge, bar et særligt smykke til prins Philips begravelse i St. Georges kapel i Windsor, da han lørdag eftermiddag blev begravet. Smykket var en næsten usynlig rørende hyldest til prinsesse Diana.

Selv ved begravelsen af prins Philip, var Kate, hertuginden af Cambridge et uovertruffent stilikon, der fik mange til at kigge en ekstra gang på den sørgende hertuginde og hendes smarte og stilfulde tøj.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Og kiggede man rigtig efter, så var det et helt særligt smykke, som hertuginde Kate bar om halsen, som prikken over i'et til den smukke frakkekjole fra Roland Mouret med asymetrisk sløjfelukning.

Om halsen bar prins Williams hustru nemlig en fireradet perlekæde med en lukning af diamanter.

Halskæden af japanske perler var Kate's egen hyldest til prinsesse Diana, idet halskæden har tilhørt hendes afdøde svigermor. Prinsesse Diana, der elskede perler, lånte nemlig halskæden af dronning Elizabeth, da Diana deltog i den statsmiddag, som dronningen og prins Philip holdt for eks-dronning Beatrix og afdøde prins Claus, under deres besøg i England året efter prins Charles og Diana var blevet gift.

Hertuginde Kate.
Foto: MEGA

 

Hertuginden bar også halskæden i 2017, da dronning Elizabeth og prins Philip på Windsor fejre deres 70 års bryllupsdag.

Til begravelsen bar Kate smykket som en hyldest til både prinsesse Diana og prins Philip

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden