Kates søster bekræfter graviditet

Pippa og Kate

Pippa og Kate

Foto: ALL OVER PRESS

Hertuginde Catherines lillesøster, Pippa, bekræfter i en klumme, at hun venter sit første barn med ægtemanden James Matthews.

Fredag, 8. juni 2018 - af Juliane Olsen

Der har længe været rygter om, at hertuginde Catherines lillesøster, 34-årige Pippa Matthews (tidligere Middleton, red.), venter sit første barn.

Nu bekræfter hovedpersonen selv den glade nyhed i sin klumme i magasinet Waitrose Kitchen, hvor hun afslører, at hun ikke har været ramt af kvalme.

- Jeg var heldig at passere 12 ugers scanningen uden at lide af morgenkvalme, skriver Pippa i klummen.

Træningen er tilpasset graviditeten

Hun har dermed ikke været ramt af den invaliderende tilstand Hyperemesis Gravidarum, der har sendt storesøster Kate til tælling under alle tre graviditeter.

Dog har Pippa måttet tilpasse sin træningsrytme efter sin tilstand, men ud over det har hun ikke været mærket af, at der er et barn på vej.

Før hun blev gravid, har Pippa trænet fire-fem gange om ugen, og det har altså ikke helt været muligt for den sportsglade kvinde i denne tid.

Pippa kunne ikke finde svar

Den vordende mor har søgt information i bøger og på internettet, men er blevet skuffet over, at der ikke er megen viden at hente om, hvor meget man må træne under en graviditet.

Eftersom hun er førstegangsgravid, så har Pippa haft mange spørgsmål, der dermed er ubesvarede.

Giv BILLED-BLADET i julegaveKlik her og læs hvordan!

Giv BILLED-BLADET i julegave
Klik her og læs hvordan!

Hun og ægtemanden valgte desuden at holde graviditeten hemmelig de første måneder, og derfor har hun heller ikke kunnet vende situationen med en fitnessinstruktør.

Nyd de dejlige billeder af Pippa i galleriet herunder:

GALLERI: Pippa - Kates smukke søster